Parade voor een nieuwe tijd en opening tentoonstelling Places of Hope

ZIN IN DE TOEKOMST! 

Places of Hope wordt een plek van de verbeelding. Wie naar buiten komt, blikt de toekomst met vertrouwen tegemoet!’, Maarten Hajer, curator

Hartelijk dan voor uw interesse in de Parade voor een nieuwe tijd en opening van de tentoonstelling Places of Hope. Wij nodigen u van harte uit om met de parade mee te lopen van de blokhuispoort naar de Kanselarij. U kun zich niet meer aanmelden voor het programma in de Kanselarij, dit programmaonderdeel zit vol!

Heeft u vragen of wilt u informeren of u een bijdrage kunt leveren aan Places of Hope, mail dan naar info@placesofhope.nl

Praktische informatie over de locaties:
Oude Blokhuispoort: Blokhuisplein 40 te Leeuwarden
Kanselarij: Oude Turfmarkt 11 te leeuwarden

De tentoonstelling van Places of Hope is in de periode van april tot en met november 2018 geopend op do t/m zo van 12.00 uur tot 18.00 uur. Houdt u de agenda op de website www.placesofhope.nl in de gaten voor onze interactieve activiteiten.

  Geachte,

  Hartelijk dank voor uw interesse in de Places of Hope!. Voor de opening in de Kanselarij is aanmelden niet meer mogelijk maar u bent van harte uitgenodigd met de parade mee te lopen van de Blokhuispoort naar de Kanselarij.

  Vanaf volgende week is de tentoonstelling van donderdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.

  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

  Datum 04.04.2018
  Tijd 11.30 uur ontvangst Oude Blokhuispoort te Leeuwarden
  Locatie Oude Blokhuispoort en de Kanselarij te leeuwarden
  Kosten nvt