NOK Patiëntendag

Uitnodiging NOK Patiëntendag
Bijpraten met jouw groepsgenoten en mooie herinneringen ophalen? Een swingende djembé workshop volgen of meer horen over plastische chirurgie? Het kan allemaal tijdens de NOK Patiëntendag op zaterdag 7 juli a.s. Wij bestaan 25 jaar en dat vieren we graag samen met jou! Hoe ziet deze middag er uit?

Programma
12.30 – 13.00 uur                  ontvangst
13.00 – 14.00 uur                  workshopronde 1: djembé of Body & mind
14.00 – 14.30 uur                  gelegenheid om bij te praten met een hapje en een drankje
14.30 – 15.30 uur                  workshopronde 2: informatie plastische chirurgie of mozaïeken
15.30 – 16.30 uur                  optreden Rachel Kramer met een hapje en een drankje
(Rachel werd in 2001 bekend door het tv-programma ‘Starmaker’ en de groep ‘K-otic’).

Locatie
Gasterij de Molenhoeve, Echtenseweg 15 – 7909 HV Hoogeveen. De Molenhoeve is bereikbaar via de A28, afrit 25. Volg de borden richting Echten. Na circa 1,5 km zie je de Molenhoeve aan je linkerhand.

Deelname workshop
Je kunt meedoen aan verschillende workshops. Hiervoor moet je je van te voren inschrijven.

Ronde 1
Djembé
Een djembé is een trommel die in West-Afrika al eeuwen wordt gebruikt. Vol positieve energie aan de slag en lekker je hoofd leegmaken? Dat kan in deze swingende percussieworkshop met percussiemeester Kaan Taprak.

Body & mind (deze workshop zit vol)
Een combinatie van bodysculpture en yoga. Bodysculpture is een low-impact training gericht op figuurcorrectie waarbij een dynaband (elastiek) wordt gebruikt. Er wordt niet gesprongen en de bewegingen zijn eenvoudig. Yoga is toegankelijk voor iedereen die graag beweegt  zonder veel kracht te gebruiken. Rustige, vloeiende bewegingen worden gecombineerd met ademhalingsoefeningen en meditatie.

Ronde 2
Plastische chirurgie
Na een bariatrische ingreep kun je veel gewicht verliezen. Hierdoor kan er een teveel aan huid ontstaan. Prof. dr. Berend van der Leij is aangesteld als de eerste Hoogleraar Esthetische Plastische Chirurgie in Nederland (Universitair Medisch Centrum Groningen). Hij komt vertellen over de mogelijkheden van contourchirurgie.

Mozaïek

Maak je eigen hanger, onderzetter of kaarsenhouder. Het basismateriaal bestaat uit (kapotte) tegels of glas. De scherven worden met lijm en voegsel samengevoegd tot de meest prachtigste mozaïekcreaties. Je gaat met een eigen creatie naar huis.

Inschrijven
Deelname aan de patiëntendag en workshops is gratis. Wacht niet te lang met reageren want vol is echt vol. Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier (ook als je niet mee doet aan een workshop, ontvangen we graag je aanmelding). Ken je iemand die kennis wil maken met de Nederlandse Obesitas Kliniek? Een introducé is van harte welkom.  Jouw keuze voor het programma

  De Nieuwe Winkelstraat, Marcel EversHoe voorkom je planschade bij transformatie, Arjan BregmanWie bezoeken uw winkelbied?, Peter NielandPilot verlichte regels winkelgebiedenHanneke van Rooijen

  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

  Workshopronde 1 van 13.00-14.00 uur

  1) Deze workshop zit vol, u kunt zich hier niet meer voor aanmelden (Djembé)

  2) Deze workshop zit vol, u kunt zich hier niet meer voor aanmelden (Body & Mind)

  Workshopronde 2 van 14.30-15.30 uur

  1) Plastische chirurgie

  2) Deze workshop zit vol, u kunt zich hier niet meer voor aanmelden (Mozaïeken)

  Introduce mee?

  Ja, ik neem één introducé mee

  Nee, ik kom alleen

  Datum 07.07.2018
  Tijd 12.30 uur inloop en 16.30 uur einde
  Locatie NOK vestiging in Hoogeveen
  Kosten niet van toepassing
  Doelgroep Patiënten van de NOK vestiging in Hoogeveen