Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen zijn een unieke kans voor de stad. Stedelijke transformaties zorgen niet alleen voor veel nieuwe woningen, ze kunnen ook fungeren als vliegwiel voor de stad en gebieden die nu slecht functioneren laten floreren. Hoe zorgen we er samen voor dat we de kansen van binnenstedelijke gebiedstransformaties verzilveren? Het programma Stedelijke Transformatie geeft handvatten tijdens het vierde jaarcongres. Bent u erbij op 11 februari?

Wat gaan we doen?

Op 11 februari blikken we terug op de eerste drie jaar van het programma Stedelijke Transformatie. We delen lessen, aanpakken en knelpunten en laten inspirerende voorbeelden zien van geslaagde projecten. We verkennen met elkaar hoe we voorbij de businesscase kunnen kijken en hoe we de krachten bundelen bij de ontwikkeling van vitale nieuwe wijken. Daarnaast bespreken we hoe we gebiedsontwikkelingen kunnen versnellen.

Online congres

Het jaarcongres Stedelijke Transformatie vindt dit jaar plaats op een andere manier dan u gewend bent. Tijdens een inspirerend en interactief online congres, brengen we u in een halve dag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Er is volop ruimte om mee te praten en natuurlijk bieden we u de kans om online te netwerken.

Denk mee!

AANMELDEN
Datum 11.02.2021
Tijd 13-17 uur
Kosten kosteloos