De toekomst begint nu! regionale conferentie

We hebben een voorlopige nieuwe datum voor de conferentie: vrijdag 8 april 2022.

Door de hoge COVID-besmettingscijfers, de druk op de zorg en de voorbeeldfunctie van de overheid kon de conferentie op de oorspronkelijke datum van 26 november geen doorgang vinden.

De regionale conferentie ‘De toekomst is nu!’ kent een ochtend- en een middagprogramma.

Het ochtendprogramma is vooral gericht op bestuurders, managers en beleidsmedewerkers. De deelsessies in het middagprogramma richten zich vooral op uitvoerende jeugdhulpprofessionals. Het is echter ook mogelijk om je aan te melden voor de gehele dag.

Het plenaire gedeelte van het ochtendprogramma is via een livestream te volgen voor de deelnemers die zich alleen inschrijven voor het middagprogramma. Dit plenaire gedeelte bevat bijdragen van Kavita Parbhudayal, voorzitter van het Bestuurlijk Overleg H10-gemeenten en wethouder van de gemeente Den Haag, Rob Gilsing, lector Jeugdhulp in transformatie bij De Haagse Hogeschool, en Mascha Struijk, Jeugdhulpprofessional Vanuit Je Hart en winnaar van de Positivity Award voor de meest positieve onbekende Nederlander.

Zowel in het ochtend- als in het middagprogramma zijn er twee rondes met deelsessies vol bevlogen sprekers, inspiratie en ontmoeting. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor het bijpraten met het netwerk, onder het genot van een kopje koffie/thee, lunch en/of borrel!

Via onderstaande link kunt u het oorspronkelijke programma inzien dat we hadden voorbereid voor 26 november. Door het verplaatsen van de conferentie naar 8 april 2022 vinden er mogelijk nog wijzigingen in het programma plaats. Zodra deze bekend zijn, wordt het definitieve programma hieronder geplaatst.

De conferentie wordt aangeboden door de tien gemeenten uit de regio Haaglanden en het Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden. Het wordt financieel mogelijk gemaakt door het Transformatieprogramma Jeugdhulp Haaglanden.

AANMELDEN
Datum 08.04.2022
Tijd 09.30-17.00 uur