De Stad van Morgen

Middelgrote steden staan voor enorme uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Ze moeten hun positie bepalen naast de grote steden met hun aanzuigende werking. Er zijn investeringen nodig om hun aantrekkelijkheid als woon- en leefstad te vergroten en gebiedsontwikkeling aan te jagen. Dat vraagt om strategische keuzes en samenwerking met andere belanghebbende partijen. Deze, voor alle middelgrote steden herkenbare, uitdagingen staan centraal tijdens het congres ‘De stad van morgen’ op woensdag 7 april 2021 in Assen.

Congres op 7 april 2021

De gemeente Assen nodigt u uit voor een feestelijk en inspirerend congres op woensdag 7 april 2021. Met de successen, lessen en ervaringen van Assen als basis kijken we vooruit naar de ontwikkelingen van alle middelgrote steden in ons land. We doen dat met alle betrokken partijen en langs verschillende thema’s met interessante ontmoetingen, boeiende sprekers en excursies naar de FlorijnAs-projecten.

Aan het eind van de dag heeft u inspiratie opgedaan om op een aantal urgente en integrale thema’s eigen ambities te formuleren, en kunt u samen met partners en bewoners in de stad de toekomstige uitdagingen gezamenlijk tegemoet treden.

AANMELDEN
Datum 02.04.2020
Tijd 09.30-16.50 uur
Locatie De Nieuwe Kolk te Assen
Kosten nvt