Congres Mobility Mentoring®

Zet donderdag 20 september 2018 alvast in uw agenda. Deze dag vindt het congres van Mobility Mentoring® plaats! Laat u deze dag volledig onderdompelen in Mobility Mentoring®; leer de CEO van EMPath, Elisabeth Babcock kennen; ontmoet mensen die al werken met Mobility Mentoring®; hoor alle nieuwste inzichten en nog veel meer. Dit is het perfecte moment om u te laten inspireren. U bent van harte welkom!

Voor wie?

Het congres is met name interessant voor beleidsstrategen, adviseurs en projectleiders van gemeente of maatschappelijke organisaties, die werken aan armoede en schulden vraagstukken of in het bredere sociale domein werkzaam zijn.

Kosten

De kosten zijn 50 euro per persoon, exclusief 21% btw. Als uw organisatie lid is van het Mobility Mentoring® netwerk, krijgen max. 2 personen gratis toegang. Gebruik dan niet de aanmeldknop op deze website, maar mail naar mobilitymentoring@platform31.nl. Bent u lid van het netwerk en wilt u met meer dan 2 personen komen? Meld dan de overige mensen aan via de reguliere aanmeldknop.

AANMELDEN
Datum 20.09.2018
Tijd aanvang 9.30 uur, eindtijd 16.00 uur
Locatie Boothstraat 7 te Utrecht
Kosten De kosten zijn 50 euro per persoon, exclusief 21% btw
Doelgroep Het congres is met name interessant voor beleidsstrategen, adviseurs en projectleiders van gemeente of maatschappelijke organisaties, die werken aan armoede en schulden vraagstukken of in het bredere sociale domein werkzaam zijn.