Congres ‘Meer grip op wachttijden in de GGZ’

Op donderdag 11 april 2019 vindt het tweede congres ‘Meer grip op wachttijden in de GGZ’ plaats ?

Kennis delen en leren van elkaar: dat is het doel van dit congres. Iedere patiënt die langer dan noodzakelijk en verantwoord moet wachten op geestelijke gezondheidszorg (GGZ), is er immers één te veel.

Begin 2019 is het programma bekend, maar zeker is dat staatssecretaris Paul Blokhuis komt én dat we weer allerlei interessante workshops organiseren. Er zijn diverse mooie initiatieven om de wachttijden terug te dringen. Deze voorbeelden zullen we ter inspiratie met u delen. Daarnaast presenteren we de uitkomsten van onderzoeken naar mogelijke oplossingen. Uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over wat werkt (en wat niet).

Voor wie?

Het congres is voor iedereen die met wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg te maken heeft, zoals cliënt- en familieorganisaties, huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, gemeenten, professionals, medewerkers van zorgaanbieders en zorgverzekeraars.
Neem vooral ook uw collega’s, bestuurders en andere contacten uit het veld mee. Let wel: vol is vol.

Initiatiefnemers

Het congres is een initiatief van GGZ Nederland, MIND, Zorgverzekeraars Nederland (ZN),
de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP),het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), P3NL, de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), Verzorgenden en Verpleegkundigen Nederland (V&VN) en MeerGGZ. Deze organisaties hebben hun krachten gebundeld in het gezamenlijke Actieplan Wachttijden GGZ.

AanmeldenInventarisatie voor de workshops


Datum 11.04.2019
Tijd Aanvang 10.00 uur, eindtijd 16.00 uur met afsluitende borrel
Locatie Regardz de Eenhoorn te Amersfoort
Kosten nvt